Medlemsmöte 9 december

Nu närmar sig valrörelsen med stora steg och Feministiskt initiativ i Stockholms stad behöver dig! Därför bjuder Fi Stockholm in till en medlemsutbildning för nya medlemmar och ett medlemsmöte med fokus på ditt engagemang. Du kan komma på båda delarna eller bara på den ena. (Mer info om medlemsutbildningen längre ned på sidan.)

Är du sugen på att arbeta lokalpolitiskt i din stadsdel i Stockholm? Vi har lokalgrupper i flera stadsdelar, och kan hjälpa dig och dina stadsdelsgrannar att starta en där det inte finns.

Vill du arbeta med medlemsfrågor, kommunikation, bildning eller evenemang? Vi har flera utskott som har hand om just de sakerna – vi hjälper dig att hitta rätt för just ditt intresse.

Tid: Lördag 9 december 2017, kl. 10–12 (medlemsutbildning nya medlemmar), kl. 13–16 (medlemsmöte)
Plats: Farsta gård, Farstaängsvägen 18
Kommunikationer: Grön linje till Farsta centrum, sedan 5 minuters promenad (eller buss 185 till hållplats Farsta IP). Parkeringsplatser finns i närheten.

Vi börjar med ett kort beslutsmöte, där vi ska besluta om arbetsordningar och välja representanter till några poster. Sedan fortsätter vi med workshop och aktiviteter. Alla handlingar och mer info om resten av mötet kommer här!

Anmäl dig till mötet här – där kan du också anmäla dig till utbildningen. Har du några frågor, mejla styrelsen@fistockholm.se.

Handlingar
Dagordning för beslutsmöte (pdf)
Förslag till arbetsordningar (pdf)
Valärenden

Medlemsutbildning nya medlemmar

Är du ny eller nygammal medlem i Fi Stockholm? Är du nyfiken på hur organisationen fungerar och funderar du kring hur du kan engagera dig?

I samband med medlemsmötet håller vi en medlemsutbildning för nya medlemmar. Du kan gå bara på medlemsutbildningen eller stanna kvar för medlemsmötet efteråt.

Under två timmar får du inspiration till fortsatt engagemang och matnyttig information om Fi:s organisation, utgångspunkter och politik. Dessutom träffar du fler nya fiare som liksom du tror på antirasistiska och feministiska strategier för en politisk förändring.

Tid: Lördag 9 december 2017, kl. 10–12 (medlemsmöte: kl. 13–16)
Plats: Farsta gård, Farstaängsvägen 18
Kommunikationer: Grön linje till Farsta centrum, sedan 5 minuters promenad (eller buss 185 till hållplats Farsta IP). Parkeringsplatser finns i närheten.

Anmäl dig till här (samma formulär som till medlemsmötet).

Medlemsutbildningen för nya medlemmar är en del av Fi Stockholms organisation, som organiserar medlemmar boende i Stockholm stad, och kommer att erbjudas vid fler tillfällen under våren. Mer information om fler datum kommer.
Välkommen!