Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FEMINISTISKT INITIATIVS KONGRESS 2017

24 mars 2017 - 25 mars 2017

Tid: Fredagen den 24 mars – söndagen den 26 mars 2017

Plats: Västerås (AROS Congress Center, 150 meter från centralstationen i Västerås)

På kongressen står Feministiskt initiativs politik i centrum. Det är också på kongressen som vi väljer ny styrelse, partiledare, partisekreterare, revisorer och valberedning. Det är Feministiskt initiativs högsta beslutande organ och en viktig händelse för oss. Kongressen är också en mötesplats för antirasister och feminister från hela landet.

 

VILL DU FÖLJA MED?

Enligt beslut på förra kongressen 2015 gjordes en stadgeändring som innebär att Feministiskt initiativs medlemmar ska representeras av ombud på nationella kongresser. Detta är för att garantera att medlemmar från alla delar av landet finns representerade på kongressen. Ombuden är fördelade på ett antal fasta mandat och ett antal viktade mandat som sammanlagt uppgår till 400 mandat. F!SS har möjlighet att ha närmare 100 ombud på kongressen. Vill du följa med finns god möjlighet för att du ska kunna bli kongressombud, så anmäl ditt intresse nu!

Om du vill representera F!SS på kongressen anmäl ditt intresse genom att följa den här länken https://goo.gl/forms/gBEPnogbmSn8YZ2x2

OBS! Sista dag att anmäla intresse för att bli ombud för F!SS är den 31 januari.

 

F!SS MEDLEMSMÖTE

Enligt F!SS stadgar ska ombuden väljas av medlemmarna vid medlemsmöte. Därför kommer ombuden att föreslås av FiSS styrelse och beslutas av FiSS medlemmar på nästa medlemsmöte som är den 19 februari kl 14.00-16.00 i Hallunda Folkets Hus, Botkyrka. Mer information om medlemsmötet kommer på F!SS hemsida fistorstockholm.se

 

KONGRESSHEMSIDAN

Information om kongressavgift, resa och boende hittar du på kongresshemsidan. Där finns också nationella styrelsens propositioner och där kommer alla möteshandlingar att läggas upp. Kongresshemsidan är: http://feministisktinitiativ.se/fikon17. Sidan är lösenordsskyddad, mejla till stockholm@feministisktinitiativ.se om du önskar lösenordet. 

 

 

ETT ROSA 2017

För att kunna rösta på F!SS årsmöte och vara F!SS ombud på kongressen behöver du vara medlem och ha uppgett adress i Stockholms län till nationella medlemsregistret. Kom ihåg att betala in din medlemsavgift. Fakturan är utskickad i november så leta fram den, om du inte hittar din faktura gå in på vår hemsida fistorstockholm.se och läs hur du gör.

 

#vigördettillsammans

Detaljer

Börjar:
24 mars 2017
Slutar:
25 mars 2017

Plats

Västerås AROS Congress Center
AROS Congress Center
Västerås, Sverige
+ Google Map