Bli medlem

Vill du också bli medlem och hjälpa oss att utmana politiken i Stockholm?

Alla partier säger sig vara för jämställdhet, men statistik säger att Sverige är långt ifrån jämställt och de etablerade partiernas politik räcker inte till. Vi tror att det behövs mer än bara små justeringar för att nå ett jämställt  och öppet samhälle. Med feminismen som utgångspunkt vill vi sätta agendan för ett Stockholm där alla får plats.

Vi vill bli fler!

Vill du också utmana politiken? Var med och påverka politiker, skriv insändare, arrangera roliga aktiviteter, kom på medlemsmöten och feministiska fikastunder! Vill du vara med och bidra?

Bli medlem!

Medlemsavgiften är mellan 50 och 500 kronor för ett år, för att alla ska kunna vara med oavsett ekonomisk situation.

Swish:

Skicka 50 kr eller mer till 123 282 42 82 skriv detta som meddelande:

fimedlem e-post förnamn efternamn kommun

Plusgiro:

Sätt in 50 kr eller mer till plusgiro 40 57 53-5 och skriv detta som meddelande:

fimedlem e-post förnamn efternamn adress

Kort

Fyll i dina uppgifter i formuläret på sidan via någon av länkarna nedan och välj betalsätt (kort eller faktura) i nästa steg

För dig som bor i Sverige   

För dig som bor utomlands

OBS! För att kunna betala ditt medlemskap, efter att du fyllt i formuläret, måste din webbläsare använda sig av kakor (cookies)

För Mer information kan du gå in på nationella Feministiskt initiativs medlemssida.

Alla Fi-medlemmar som angett en adress i Stockholms län blir automatiskt medlemmar i FiRS. Du kommer då att få informationsmejl om vad vi jobbar med och när vi har möten, så se till att skriva en aktuell mejladress när du betalar din medlemsavgift, och hör av dig till oss om du byter mejladress!

Stöd oss!

Om du inte vill bli medlem men gärna stöttar oss ekonomiskt så är vi oerhört tacksamma även för detta. Du kan då sätta in pengar på Feministiskt initiativ Region Stockholms plusgiro 30 29 31-1. Skriv gärna en hälsning i meddelandefältet!