Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fika med Fi – varje måndag

19 februari 2018 @ 18:00 - 20:00

Kom och fika med fiare från hela länet! Ett perfekt tillfälle att träffa nya, gamla och intresserade medlemmar för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Måndagen 19:e februari håller riksdagskandidaten och styrelseledamoten Nora Axelsson Håkanson en workshop med tips för debattartiklar, panelsamtal, tal, sociala medier och argumentation. Ingen förkunskap eller anmälan krävs, du är varmt välkommen och allt fika bjuder vi på.

Tid: Måndagar kl. 18–20
Plats: Fi-lokalen Kungsholmsgatan 8 (T-bana Rådhuset eller 5–10 minuters gång från T-centralen)
Tillgänglighet: Inte så bra än – vi håller på och ordnar. Mejla oss om du vill veta hur det ser ut.

Det här är ett tillfälle för dig som är medlem eller nyfiken på att bli det att få möjlighet att träffa andra inom Fi och få svar på dina funderingar och dela med dig av dina tankar. Det är även tänkt som till tillfälle att bjuda in olika gäster inom och utanför Fi för stärka vår gemensamma politik. Vi kommer vara både långsiktiga med våra måndagsträffar men också agera efter det som händer i samhället just nu och det som du som medlem tycker är intressant.

Vet du något vi borde lyfta under våra ”Fika med Fi”-träffar eller någon person eller organisation vi borde bjuda in så säg gärna till under träffarna eller mejla vår medlemssamordnare Farida.

Detaljer

Datum:
19 februari 2018
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategori:

Plats

Kungsholmsgatan 8
Kungsholmsgatan 8
Stockholm,
+ Google Map