Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Homeparty med Gita Nabavi och Luis Lineo

13 juni 2018 @ 18:00 - 20:00

SUGEN PÅ ATT SNACKA POLITIK?
Välkommen på homeparty i vårt kvarter, med inga mindre än Feministiskt initiativs nya partiledare Gita Nabavi och partiets säkerhetspolitiska talesperson, Luis Lineo!

Hör Gita och Luis berätta om sin väg in i politiken, sina drivkrafter och om varför Feministiskt initiativ behövs i riksdag, i landsting och i kommun. Och inte minst – ställ frågor och diskutera!

Tid: Onsdag 13 juni, kl. 18–20
Plats: Skarpnäcks kulturhus, Skarpnäcks Allé 25
Kommunikationer: T-bana Skarpnäck och gå till höger ut från spärrarna
Tillgänglighet: Alla lokaler ligger på markplan och dörröppnare finns i entrén. Tillgänglighetsanpassad toalett finns i foajén.

Så, vilka är Gita och Luis?

Gita Nabavi, ny partiledare vid sidan av Gudrun Schyman, har varit aktiv i olika delar av Fi sedan 2006. Det senaste året har hon varit en av de ledande personerna i arbetet med att skapa partiets första statsbudget. Ekonomifrågorna är ett av hennes starkaste kort och efter många år i partiets ledning, bl.a. som partistyrelsens ordförande, har hon en bred och djup kunskap om såväl Fi:s organisation som politik.

Luis Lineo är riksdagskandidat och Fi:s säkerhetspolitiska talesperson. Luis har som ordförande för organisationen MÄN. framgångsrikt lyft mäns ansvar inom jämställdhetsarbetet och arbetat för att skapa förändring bland män, pojkar och pappor. Med stor erfarenhet från sexualpolitik och våldsförebyggande arbete kommer han med framgång få igenom de politiska förslag som lyfts under #metoo-uppropen. Han är också ett välkänt namn i Botkyrka där han arbetat för att sätta förorten i centrum och ge en röst åt ungdomar som tänker att deras röster inte räknas.

Varmt välkommen på ett spännande politiskt samtal om feminism, antirasism, jämlikhet och säkerhet. Vi ses! ♥

Detaljer

Datum:
13 juni 2018
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Skarpnäcks kulturhus
Skarpnäcks allé 25
Stockholm, Sverige
+ Google Map