Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Cykelmek och politik

7 maj 2018 @ 17:30 - 19:30

Våren är här och det är hög tid för att ta fram cykeln för dig som inte gjort det ännu. Feministiskt initiativ i Stockholm bjuder in till en träff för att meka med cyklar och för att snacka om hur vi förbättrar för både miljön och för cykeln i Stockholm stad.

Den rödgrönrosa majoriteten i Stadshuset har satsat på cykeln och för att förenkla för fler att vilja och kunna cykla. Feministiskt initiativ vill fortsätta det arbetet, genom att göra det enklare och säkrare för att cykla i ens stadsdel för både vuxna och barn: till och från förskola och skola, centrum och kollektivtrafiken.

Emma Gerdin och Klara Höglin är cykelproffs och kommer mellan 18.30 och 19.30 stå för en workshop i hur du mekar med din cykel. Du kan antingen lära dig på de cyklar som finns på plats eller ta med din egna cykel. Du kan ställa alla frågor du har om hur du kan fixa med din cykel.

Från kl. 17.30 och fram till 19.30 kommer vi att vara på torget i Bagarmossen för att snacka Fi, cyklar, feminism, klass, miljö, trafik och mer – du har också möjligheten att komma fram och ställa dina frågor.

Några kandidater från vår kommunlista kommer också tala under eftermiddagen/kvällen. Mer info om vilka de är får ni hålla utkik för.

Plats: Vid konstgräset på torget i Bagarmossen
Tid och datum: 7 maj kl 17.30-19.30
Frågor: Mejla samordnare farida@feministisktinitiativ.se

Detaljer

Datum:
7 maj 2018
Tid:
17:30 - 19:30
Evenemang Kategori:

Plats

Bagarmossen
Bagarmossen
Stockholm, Sverige
+ Google Map