Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VÄLKOMNA PÅ ÖPPET MEDLEMSMÖTE MED F!

19 februari 2017 @ 14:00 - 16:00

Den antirasistiska feministiska rörelsen växer sig starkare och starkare! Vi är många som inte längre accepterar uppenbara orättvisor som något normalt. Tillsammans kan vi förändra vårt samhälle till en plats där människor kan leva fria från diskriminering och där alla barn har samma förutsättningar och möjligheter.

Men för att nå dit behöver vi fortsätta att organisera och engagera oss. I mars kommer F! hålla den årliga kongressen, en av de viktigaste händelserna för partiet 2017. På medlemsmötet den 19 februari kommer de som vill åka som ombud att väljas. Längre ner på sidan finner du en länk till anmälan.

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○
TIDER OCH PROGRAM

Den 19 februari kl 14.00-16.00 i Hallunda Folkets Hus, Botkyrka. 
Mer info om program och gäster kommer inom kort!

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

LOKAL OCH TILLGÄNGLIGHET

Vi kommer vara i Idun-salen i Hallunda Folkets Hus som är tillgänglig för dig som använder rullstol eller dylikt. Det finns hörselslinga. Av tillgänglighetsskäl tänk på att inte använda parfym eller andra starka dofter p.g.a. allergi. Behöver du teckenspråkstolk, barnvakt eller något annat till mötet, meddela oss det senast den 3 februari så löser vi det.

BLI MEDLEM

Du behöver inte vara medlem för att komma på detta möte men det är roligt om du vill bli! Gå in på: http://fistorstockholm.se/engagera-dig/bli-medlem/

KONTAKT, FRÅGOR & FUNDERINGAR

Mejla stockholm@feministisktinitiativ.se

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

OBS: VIKTIG INFORMATION INFÖR F! KONGRESSEN DEN 24-25 MARS

Tid: Fredagen den 24 mars – söndagen den 26 mars 2017
Plats: Västerås (AROS Congress Center, 150 meter från centralstationen i Västerås)

På kongressen står Feministiskt initiativs politik i centrum. Det är också på kongressen som vi väljer ny styrelse, partiledare, partisekreterare, revisorer och valberedning. Det är Feministiskt initiativs högsta beslutande organ och en viktig händelse för oss. Kongressen är också en mötesplats för antirasister och feminister från hela landet.

KONGRESSHEMSIDAN
Information om kongressavgift, resa och boende hittar du på kongresshemsidan. Där finns också nationella styrelsens propositioner och där kommer alla möteshandlingar att läggas upp. Kongresshemsidan är: http://feministisktinitiativ.se/fikon17. Sidan är lösenordsskyddad och lösenordet är: tillsammans2017

INFORMATION OM VAL AV OMBUD

Här är —> Ombud-från-Fi-Storstockholm-till-Feministiskt-initiativs-kongress-2017

Vill du representera F!SS på Feministiskt initiativs kongress den 24-25 mars i Västerås? I så fall bör du genast anmäla dig som ombud här via länken https://goo.gl/forms/gBEPnogbmSn8YZ2x2 Sista dag att anmäla intresse för att bli ombud för F!SS är den 31 januari.

För dig med begränsade ekonomiska resurser finns det möjlighet att söka ersättning för resa, boende och kongressavgift. För mer information om detta mejla styrelsen@fistorstockholm.se senast den 20 februari.

Enligt F!SS stadgar ska ombuden väljas av medlemmarna vid ett medlemsmöte. Därför kommer ombuden att föreslås av FiSS styrelse och beslutas av FiSS medlemmar på medlemsmötet den 19 februari.

Enligt beslut på förra kongressen 2015 gjordes en stadgeändring som innebär att Feministiskt initiativs medlemmar ska representeras av ombud på nationella kongresser. Detta är för att garantera att medlemmar från alla delar av landet finns representerade på kongressen. Ombuden är fördelade på ett antal fasta mandat och ett antal viktade mandat som sammanlagt uppgår till 400 mandat. F!SS har möjlighet att ha närmare 100 ombud på kongressen. Vill du följa med finns god möjlighet för att du ska kunna bli kongressombud, så anmäl ditt intresse nu!

 

Detaljer

Datum:
19 februari 2017
Tid:
14:00 - 16:00
Evenemang Kategori: