Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stormöte och uppstart för Fi Skarpnäck

28 oktober 2017 @ 13:00 - 15:00

Nu bjuder vi in till stormöte för oss som är medlemmar (eller på väg att bli) i Feministiskt initiativ och bor i stadsdelsområdet Skarpnäck.*

Tid: 28 oktober 2017, klockan 13–15
Plats: Gåshällsvägen 4, på gaveln och en halvtrappa ned, det står Livekonstkollektivet MELO på dörren
Tillgänglighet: Dålig för rullstolar etc., finns inte heller hörselslinga
Kommunikationer: T-bana Kärrtorp och 5 minuters promenad

Syftet med mötet är att träffas och tillsammans bestämma vad vi som medlemmar i Fi Skarpnäck kan och vill göra från nu och fram till valet 2018. Ingen idé är för liten eller stor, vi kommer att spåna och planera tillsammans. Det vi går vidare med är de idéer och planer som också någon eller några av oss vill genomföra. Vi kanske kommer ordna en festival, vi kanske kommer ha bokcirklar, vi kanske ska skriva insändare, vi kanske ska ha medlemsvärva utanför Coop, vi kanske ska samla in pengar till valfonden, vi kanske ska ha homeparty i folkets hus i Bagis, vi kanske ska sätta upp affischer.. Vad vi gör och planerar bestämmer vi som kommer på mötet. Du kommer om du vill möta andra fiare i Skarpnäck och tillsammans utforska och forma din aktivism.

Mötet leds av Sofia Karlsson och du får gärna kontakta henne innan om du har några frågor eller idéer inför mötet.

Självklart får barn följa med och vi kommer ha lite barnanpassade aktiviteter/material. Dock finns det ingen organiserad barnpassning.

Varmt välkommen!

*Björkhagen, Enskededalen, Östra Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäcksfältet, Pungpinan, Flaten-Orhem-Skrubba.

Detaljer

Datum:
28 oktober 2017
Tid:
13:00 - 15:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Gåshällsvägen 4
Gåshällsvägen 4
Stockholm, Sverige
+ Google Map