Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VÄLKOMMEN TILL FI STORSTOCKHOLMS ÅRSMÖTE 2017!

18 mars 2017 @ 09:00 - 16:00

Ett av Feministiskt initiativ Storstockholms viktigaste möten står för dörren. Årsmötet är F!SS högsta beslutande organ. Tillsammans ska vi prata politik och organisation, utse ny styrelse, revisorer och valberedning, och fortsätta att staka ut den riktning vi vill ta. En stark rosa kraft behövs mer än någonsin. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Tid: Lördagen den 18 mars kl. 9.00-16.00 (registrering från kl.8.30)
Plats: Årsta Folkets hus

 

PÅVERKA F!SS POLITIK OCH ORGANISATION

Tillsammans fortsätter vi kampen för ett samhälle fritt från diskriminering. Har du idéer på förbättringar av organisationen eller förslag på hur politiken kan utvecklas? Under årsmötet finns det flera sätt för dig att påverka. Årsmötet kommer att inledas med en kort årsmötesskola som går igenom hur du kan göra din röst hörd.

Inför årsmötet kan du lägga motioner på F!SS politik och stadgar. En motion är ett förslag från en eller flera medlemmar om att på något sätt förändra F!SS verksamhet eller politik. Motioner lämnas in skriftligt i förhand. Inför årsmötet ska motioner lämnas in till styrelsen senast 31 januari. Mejla motionen till styrelsen@fistorstockholm.se. Motionerna och styrelsens svar på dem lägger vi sedan upp på hemsidan.

Såhär skriver du en motion –> Motionsguide

Har du frågor om hur du skriver en motion, mejla stockholm@feministisktinitiativ.se.

Dagordning, motioner och annan info till årsmötet kommer att finnas att ladda ner på årsmötessidan senast den 10 mars på: fistorstockholm.se/arsmote-2017 med lösenord: arsmote2017

 

HITTA TILL ÅRSTA FOLKETS HUS

Hjälmarsvägen 26, 12052 ÅRSTA

Allmänna kommunikationer: Det går bussar till Årsta Torg, antingen från Gullmarsplan eller Liljeholmen. Tvärbanan tar man till Valla Torg, antingen från Gullmarsplan, Alvik eller Liljeholmen. Från Årstabergs pendeltågsstation kan en ta tvärbanan till Valla torg, eller buss 160 till Årsta Torg.

Med bil: Parkering finns alldeles utanför Folkets Hus.

 

TILLGÄNGLIGHET

Lokalen är tillgänglig för dig som använder rullstol eller dylikt. Det finns hörselslinga. Av tillgänglighetsskäl tänk på att inte använda parfym eller andra starka dofter på grund av allergi. Behöver du teckenspråkstolk, barnvakt eller något annat till mötet, meddela oss det så snart som möjligt.

 

INFORMATION, FRÅGOR & FUNDERINGAR

Mejla stockholm@feministisktinitiativ.se eller ring F!SS medlemstelefon 0736-52 18 36.

Välkommen!

Detaljer

Datum:
18 mars 2017
Tid:
09:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,