​Sissela Nordling Blanco tillbaka i Stockholms stadshus

nnyu3u0am8o163p4jbww

Sissela Nordling Blanco är tillbaka som gruppledare för Feministiskt initiativ i Stockholms stadshus efter en längre tids sjukskrivning. Samtidigt stärker partiet sitt kansli i Stockholms stadshus med ytterligare en deltidsarvoderad politiker, Malin Ericson, som nu ansvarar för stadsplaneringsfrågor.

I april 2015 fick Feministiskt initiativ meddela att partiets gruppledare i Stockholms stadshus var sjukskriven på grund av utmattning. Nu är Sissela Nordling Blanco tillbaka som gruppledare för partiet.

– Jag har följt regeringens deprimerande utveckling under hösten. Nu ser jag fram emot att fortsätta Feministiskt initiativs arbete med att sätta mänskliga rättigheter på dagordningen i Stockholmspolitiken, säger Sissela Nordling Blanco (Fi).

Samtidigt stärker partikansliet upp med ytterligare en arvoderad politiker. Under tiden Sissela Nordling Blanco successivt återgår till ordinarie arbetsuppgifter ska Malin Ericson arvoderas på deltid och kommer ansvara för frågor som rör stadsplanering.

Gita Nabavi som vikarierade för Sissela Nordling Blanco under sjukskrivningsperioden återgår nu till sitt ordinarie arbete.

För mer information
Zandra Bergman
Pressekreterare, Feministiskt initiativ
zandra.bergman@stockholm.se
0736191371