En första rapport från valkongressen

Det blev ett långt men engagerat och roligt möte i går, när vi skulle ge politikdokumenten en sista duvning och fastställa listorna för Stockholms läns landsting och kommunerna Huddinge, Nacka, Solna, Stockholm och Värmdö – tyvärr blev det ingen för Sundbyberg den här gången, men vi hoppas på Sumpan i framtiden.

En stor hög motioner hade kommit in, med tankar om både stort och smått, och det tog sin rundliga tid att gå igenom alla dem, diskutera, jämka och komma till beslut. Det var fler än en av de dryga 40 deltagarna som kände sig lätt snurrig när vi gick in i den sjunde timmen.

Nu ska ändringarna föras in i politikdokumenten innan de språkgranskas, och sedan kommer de att finnas tillgängliga för allmänheten. Naturligtvis kommer vi att lägga upp dem här. Väldigt roligt!

De fastställda listorna kommer att presenteras här under dagen i dag, om det fungerar som vi tänkt det.

Tillsvidare riktar vi ett JÄTTESTORT tack till politikgruppen som gjort ett fantastiskt och omfattande arbete på dokumenten och till valberedningen vars noggrannhet och engagemang gett oss så bra listor. Och tack förstås till alla medlemmar som motionerat!