Feministiskt initiativ på Pride 2013

Hbtq-rörelsens parti – Feministiskt initiativ – presenterar som vanligt ett fullproppat program till Stockholm Pride med de viktigaste debatterna, roligaste eventsen, grymmaste festen och fetaste paraden!

Hela programmet hittar du här!

Tillgänglighet: se www.stockholmpride.se

Entré till Pride House 100 kr/dag.

♥ VI BEHÖVER DIN HJÄLP ♥
Att arrangera Pride krävs massvis med människor. Din hjälp är ovärderligt, maila jonas.gothner@feministisktinitiativ.se om du vill vara volontär så kan du vara med och göra den viktigaste priden möjlig!

♥ VÅR HBTQ-POLITIK I FICKFORMAT ♥
Det är skarpt läge. Orättvisorna ökar. Feministiskt initiativ utmanar de etablerade partierna när de påstår att de har en politik som räcker till. Småjusteringar här och där räcker inte. Det behövs genomgripande förändringar. Läs Feministiskt initiativs hbtq-politik i fick-format:
http://www.feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=1178

♥ SPONSRA EN FEMINISTISK PRIDE ♥
Vi vill ha råd att delta på Pride, i Stockholm, Umeå, Malmö, Örebro, Falun, Uppsala, Norrköping och överallt. Det är dyrt och Fi får inget partistöd. Alla pengar kommer från medlemsavgifter och gåvor. Stöd hbtq-rörelsen du också, donera till Fi, bankgiro 405753-5 eller bli medlem http://www.feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=1177