Femton procent kan tänka sig att rösta på oss

I dag fick vi reda på att 15 procent av Sveriges befolkning kan tänka sig att rösta på Feministiskt initiativ i valet. Det här är fantastiska siffror och nu gäller det att vi ägnar de närmsta två veckorna att se till att så verkligen sker!

För att göra det möjligt så är det två saker som är viktiga: att synas på gator och att synas i vallokalerna. När det gäller det senare, gå gärna in på www.fivalsedlar.se och skriv upp dig på att fördela valsedlar. Detta är särskilt viktigt i Stockholms utkanter där vi saknar ansvariga. Om du känner någon som kan tänka sig att göra en demokratisk insats, skicka länken vidare!

För att synas på gatorna har vi tänkt att dyka upp på platser runt om i regionen. Tänk på att vi också är i valstugan varje dag 11–19 (söndagar 11–17) och de som står där blir väldigt glada om någon dyker upp med en kaffe eller en kort stunds avlösning, så stig på, stig på!

Om du känner för att vara med och hjälpa till så är det bara att dyka upp och vara med, vilket är väldigt bra för då syns det att vi är många! En kan också mejla till val2010sthlm@gmail.com om det finns frågetecken.

Två veckor kvar – 15 procent av väljarna kan tänka sig att rösta på oss om vi förklarar varför vi behövs!

Nu skriver vi historia.