Fi behöver volontärer till Pride!

Fi deltar i årets Stockholm Pride med fler arrangemang än alla andra partier tillsammans och vi kommer att behöva massor av volontärer under veckan. Ta chansen och häng med Fi under årets största kärleksfirande!

Här behövs det folk:
Tältet i Pride Park ska bemannas 14.00-01.30 onsdag-torsdag & 14.00-02.30 fredag-lördag. Det innebär främst att diskutera politik med besökare och bemanna försäljning av Fi-grejer.

Picknick utanför Park 15:30-19:30 onsdag-fredag & 15.30-19.30 lördag. Det innebär att plocka fram grejer innan och plocka undan efteråt, prata politik och ev. servera lite saft

Pride House: folderutdelning i samband med Fi-arrangemang (se kalendariet för tider).

Paraden: avmarsch 13.00, förberedelser från 11.00. Alla som är i stan behövs för att visa att Fi är störst, bäst och vackrast!

Kostnad
Picknick och Parad är gratis. House kostar en mindre summa för inträde till samtalen, men folderutdelningen är utanför salarna och därför gratis.
Park är den dyraste delen. Fi har en uppsättning band för utställare till de som arbetar mest under veckan. Vissa kommer vi kunna ge bort men eftersom vi inte har några pengar ser vi helst att de som anser sig ha råd köper banden av Fi till rabatterat pris.

Schema för vem som ska var och när kommer skapas, men anmäl intresse redan nu.
För mer info och anmälan kontakta Per Bolin, perbolin82@hotmail.com.

Hela Fi:s program med tillgänglighetsinfo m.m. finns här eller på www.stockholmpride.org.