Fi på Pride: torsdag 31 juli

Pris: Entré till Pride House kostar 125kr/dag och säljer vid entrén i mån av plats. Stockholm Prides dag- och veckobiljetter gäller också som entré och kan köpas här. 
Åldersgräns: Ingen
Tillgänglighet: God. Toaletter finns.

Bostad åt alla! – Fi Storstockholm diskuterar problem och lösningar
Hur skapar vi en bostadspolitik som är till för alla? Vi behöver nya normer för bostadsbyggande och samhällsplanering. Alla, oberoende av kön, sexuell läggning, könsidentitet och/eller könsuttryck, trosuppfattning, klass, funktionsduglighet, ålder eller etnicitet ska få en rimlig möjlighet till boende. Hur gör vi detta till verklighet? Kom och bidra med dina tankar och idéer!
Arrangör: Feministiskt initiativ
När: 13:00–13:45.
Var: Pride House, Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg 3 (Bandler)
Medverkande: Tatjana Joksimovic – ordförande i Kvinnors Byggforum,, Tina Ringensson – jagvillhabostad.nu, Malin Ericson – ordförande i Fi Storstockholm, Gita Nabavi – riksdags- och kommunkandidat för Fi.

Skolan på blodigt allvar!
Får din verklighet plats? I skolan finns trånga ramar för hur du bör/inte bör vara. Transfobi, homofobi, funkofobi, rasism, sexism tillhör vardagen och det påverkar oss unga. Har vi inte rätt att vara trygga? Så, hur gör vi då?
Arrangör: Unga Feminister
När:  13:00–13:45.
Var: Pride House, Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg 3 (Plattanscenen)
Medverkande: Lo Silverstjärna, representant från Fi, Alwa Aagaard Andersson – Unga Feminister, Tove Elffors Elfström -UF, Mimmi garpebring från Svea (Sveriges elevråd), Sanaz Charbaf.

♥ Fi-häng utanför Pride Park ♥
Eftersom alla inte har råd att hänga inne i parken så har vi anordnat ett Fi-häng utanför Pride parken alla dagar! Här finns vi med bra musik, tilltugg, feministisk och politisk information i allmänhet och mycket, mycket mer. Hit är alla välkomna och här kan du träffa massvis med feminister, fira, dansa till musiken och prata feminism i allmänhet!
När: Onsdag och Torsdag, 16-20.
Fredag och lördag 16-21.
Var: Här
Kontakt/Ansvar: Carolina m.berardi@gmail.com

Hela programmet finns här