Manifestation mot rasism 4/10!

Den antirasistiska kampanjen i Fi fortsätter!

Det blev ett mörkt valresultat på många sätt för oss feminister. Men det innebär bara att vi måste kämpa ännu hårdare! I samband med Riksdagens öppnande den 4 oktober vill vi visa politikerna att det finns ett alternativ till främligsfientlighet och intolerans, där alla är lika mycket värda och ingen diskrimineras på grund av kön, sexualitet, klass, etniskt ursprung, hudfärg, könsuttryck eller funktionalitet.

Och vi är inte ensamma. Stora grupper människor ur alla delar av samhället träffas tillsammans för att visa vad vi alla står för, och Fi kommer självklart att sluta upp.

Fi deltar i olika demonstrationer hela dagen. Kom och manifestera på Mynttorget utanför Riksdagen i samband med Riksdagens högtidliga öppnande klockan 9:30-16:30! Facebookevent: http://www.facebook.com/event.php?eid=115838328474051

Sen på kvällen samlas till en stor demonstration på Sergels Torg, med Sissela Nordling Blanco från Fi som en av talarna. Börjar klockan 17:00 och ansluter sen till den andra demonstrationen på Mynttorget. Facebookevent: http://www.facebook.com/event.php?eid=110222795704377

Kom på båda om ni kan! Det skulle vara fantastiskt om vi kunde samla ihop massor med Fi-sympatisörer, gärna i rosa och med knappar. Vi kommer ha banderoller, flaggor och ballonger och vi ska vara många för att visa vårt stöd och vår kärlek och att vi är rasisternas motsats.

Facebookevent för Fi:s del i manifestationen:  http://www.facebook.com/event.php?eid=156573004370287