På gång i veckan: 19, 20 och 21 mars

Vi har en vecka full med FiSS-aktiviteter – till och med en dubbelbokning, men sådant kan hända när vi är flera grupper som anordnar saker.

På tisdag premiärbesöker FiSS landstingsfullmäktige. Hittills har vi bara följt Stockholms kommunfullmäktige, men nu är det dags att bredda oss lite. (Vill du bevaka ditt kommunfullmäktige? Hör av dig till Isabella för tips och hjälp!) Fullmäktige i Landstingshuset pågår från kl. 10 och fram till 23.30, men vi kommer inte att vara där hela tiden. Några från politikutskottet tänker dyka upp på åskådarläktaren vid halv sex-snåret.

När: Tisdag 19 mars, kl 10.00-23.30. Det går bra att komma och gå när en vill!
Mer info här: http://www.sll.se/sll/templates/meetingpage.aspx?id=61861
Tillgänglighet: God. Säg bara till i receptionen vid Landstingssalen, ingång på baksidan av huset, så får du hjälp. Mötet sänds även via webb-TV.

Nix, det blir inget landstingsfullmäktige för FiSS idag – åtminstone inte av de två från Politikutskottet: en är sjuk och den andra behöver jobba. Vi siktar på nästa gång i stället!

På onsdag är det inför kongressen-träff i Skarpnäck där vi går igenom och diskuterar styrelsens propositioner (motionerna har inte kommit upp än). Kom oavsett om du ska åka till kongressen eller ej – det handlar om viktiga politikområden!

På torsdag håller bildningsutskottet i ett panelsamtal om feministiskt antirasism som äger rum på ABF-huset på Sveavägen. Samtidigt har politikutskottet öppet möte i Skarpnäck.