Tack för igår!

Det blev verkligen en härlig valupptakt för Feministiskt initiativ igår! Solen sken nästan hela tiden på Mariatorget, och otroligt mycket folk kom för att hänga med Fi i gräset och höra mer om vår politik. Många plockade på sig våra valfoldrar och knappar, och våra fina tygkassar ”Feminism utan gränser” gick åt som smör i solsken.

Några av våra riksdagskandidater talade – Wilo Abdulle, Jonas Göthner, Lotten Sunna, Linnéa Sjögren och förstås Gudrun Schyman – och vi bjöd på kubbspel, fiskdamm för både små och stora barn och en tipsrunda med Fi:s politik. Dessutom lottade vi ut en lunchdejt med Gudrun, och efter att priset själv gått runt med lottringen kunde hon dra en mycket glad vinnare.

Ett STORT tack till FiRS valkampanjgrupp som ordnade allt så bra och ett JÄTTESTORT tack till alla trevliga som kom förbi!

När vi var klara ute på torget gick vi in på Rival, som Benny Andersson väldigt vänligt hade ställt till vårt förfogande. FiRS egen festfixare extraordinaire Vanessa Marko och medhjälpare hade ordnat en verkligt femtastisk fest, med bra musik och härlig stämning.

Eftersom bloggpatrullen gick in i festläge finns inga bildbevis att uppbringa just nu. Kan tänkas att det ramlar in några under dagen!