Fi Stockholm: med fokus på ditt engagemang

Är du sugen på att arbeta lokalpolitiskt i din stadsdel i Stockholm? Vi har lokalgrupper i flera stadsdelar, och kan hjälpa dig och dina stadsdelsgrannar att starta en där det inte finns.

Vill du arbeta med medlemsfrågor, kommunikation, bildning eller evenemang? Vi har flera utskott som har hand om just de sakerna – vi hjälper dig att hitta rätt för just ditt intresse.

Nu närmar sig valrörelsen med stora steg och Feministiskt initiativ i Stockholms stad behöver dig! Därför bjuder Fi Stockholm in till en medlemsutbildning för nya medlemmar och ett medlemsmöte med fokus på ditt engagemang. Du kan komma på båda delarna eller bara på den ena. Mer info om medlemsutbildningen finns här!

Tid: Lördag 9 december 2017, kl. 10–12 (medlemsutbildning nya medlemmar), kl. 13–16 (medlemsmöte)
Plats: Farsta gård, Farstaängsvägen 18
Kommunikationer: Grön linje till Farsta centrum, sedan 5 minuters promenad (eller buss 185 till hållplats Farsta IP). Parkeringsplatser finns i närheten.

Vi börjar med ett kort beslutsmöte, där vi ska besluta om arbetsordningar och välja representanter till några poster. Sedan fortsätter vi med workshop och aktiviteter. Alla handlingar och info finns på mötessidan från och med lördag 25 november.

Anmäl dig till mötet här – där kan du också anmäla dig till utbildningen. Har du några frågor, mejla styrelsen@fistockholm.se.

Välkommen!