Från nationella hemsidan: Talespersonerna bloggar!

Idag presenterar Feministiskt initiativs talespersoner Carl Emanuelsson, Sissela Nordling Blanco och Stina Svensson sin nya gemensam blogg Talespersonerna bloggar.

– Med en gemensam blogg kan vi nå ut med vårt arbete som talespersoner och föra fram Feministiskt initiativs politik på ett tillgängligt sätt. Vi tycker att det är ett bra sätt för oss att möta alla de som är intresserade av feministisk och antirasistisk politik, säger Sissela Nordling Blanco, talesperson för Feministiskt initiativ.

Bloggen kommer vara en plattform för Feministiskt initiativs politik, men också en plats för aktivistiska möten. Talespersonerna utför, precis som alla andra förtroendevalda för partiet, sina uppdrag på ideell basis, vid sidan av sina arbeten eller studier.

– Aktivismen är en grundsten för Feministiskt initiativ. Vi hoppas att vår blogg kommer att bidra till nya tankar och idéer mellan oss och andra aktivister som vill förändra samhället med en politik mot diskriminering, säger Sissela Nordling Blanco.