Hjälp Fi Studenter med ny styrelse och kårfullmäktige!

Fi Studenter på Stockholms Universitet kallar till årsmöte och söker kandidater till styrelsen och vallistan för kårfullmäktige! Det är första gången Fi Studenter SU ställer upp i kårvalet och vi tror att våra chanser är goda att få ett par mandat, men vi behöver minst 21 kårmedlemmar som vill stå på vallistan – och vi behöver din hjälp! Vi söker även kandidater till styrelsen som vill hjälpa oss att leda och marknadsföra Fi Studenters på SU. Det behövs ingen tidigare erfarenhet om studentföreningar eller styrelsearbete innan, vi vill ha dig som är en engagerad feminist!

Kallelse för mötet har skickats till alla medlemmar, vill du bli medlem? Maila oss på fistudenterstockholm@gmail.com. Nyfiken på oss? På mötet kommer det att finna möjlighet att bli medlem, men nykomna medlemmar kommer tyvärr inte ha rösträtt på årsmötet.

Vi ses den 23e februari kl. 16 i Kårsalen, längst ner i Studenthuset på Frescati Campus. Mer information hittar du i Facebookevenemanget här: https://www.facebook.com/events/1569816080008906/