Informations- och uppstartmöte 28 augusti

Bor du i Stockholmsområdet och är intresserad av att engagera dig i Feministiskt initiativ? Eller är du kanske bara intresserad av att höra vad vi har på gång?

Kom då på vårt informations och- uppstartsmöte. Under träffen kommer vi att gå igenom partiets uppbyggnad och organisering samt informera om alla aktiviteter som är på gång under hösten. Hösten innehåller bland annat en föreläsningsserie tillsammans med ABF och en feministisk läsecirkel i samarbete med den feministiska bokhandeln Hallongrottan. Vi kommer även att fortsätta med vårt arbete med kommun- och landstingsskuggning och utöver detta rekryterar vi även personer till vårt evenemangsutskott.

När: Tisdagen 28 augusti 18.00-20.00
Plats: ABF Sveavägen 41, t-bana: Rådmansgatan
Tillgänglighet: God

Föreläsningsämnen under hösten: feministisk arkitektur, djurrätt och feminism, feministisk idrottspolitik, maskuliniteter, normer/idel/kroppar, feministisk säkerhetspoltik, genusfotografi.
Bokcirkelämnen: Grundkurs i Feminism: Feminism Lena Gemzöe. Nationalekonomi: Det enda könet Katrine Kielos. Queerteori: Valda texter från Könet brinner, Queersverige, queerfeministisk agenda.

Mer ingående information kommer att komma löpande.

Kontaktperson: Johanna Andersson