Medlemsmöte: Ett år efter valet – rosa politik idag och i framtiden

Ett år har gått sedan Feministiskt initiativ tog plats i Stadshuset för att förnya Stockholmspolitiken. I en värld där många nu tvingas fly sina hem, de högerextrema vindarna blåser hårt och klassklyftorna blir allt större, betyder de rosa segrar som vi vinner mer än någonsin. Inte bara i Stockholm, utan även i hela Sverige och Europa. Tack till alla er som röstat, stöttat och kämpat och som fortsätter att göra det!

Kom på medlemsmöte för Fi Storstockholm! Vi pratar om hur vi tillsammans fortsätter kampen och skapar ett samhälle fritt från diskriminering. Vilken politik och aktivism vill vi driva? Hur sätter vi feminism, antirasism och mänskliga rättigheter på den politiska dagordningen? Kom och var med och påverka!

Dagordning
Valberedningens förslag

Tid: 3 oktober 10:30–15:30
Plats: ABF Järfälla i Jakobsbergs centrum
Värd: Fi Järfälla och Upplands-Bro
Vi bjuder på Fika!

KANDIDERA TILL FISS VALBEREDNING!
På medlemsmötet har vi fyllnadsval till fem ordinarie platser och ett antal ersättarplatser i FiSS valberedning. Var med och lyft fram framtidens antirasistiska feministiska röster!
Är du intresserad? Kandiderar till valberedningen på plats under medlemsmötet! Har du inte möjlighet att själv närvara kan du skicka någon som känner dig och som kan presentera dig.
Mer information kommer inom kort på vår hemsida: www.fistorstockholm.se/valberedning/
Har du frågor om hur det är att sitta i valberedningen, kontakta: valberedning@fistorstockholm.se

LADDA UPP PÅ HOMEPARTY MED GUDRUN SCHYMAN
Kvällen innan medlemsmötet är du varmt välkommen på homeparty med Gudrun Schyman!
Tid: 2 oktober klockan 17:00-19.00
Plats: ABF Järfälla i Jakobsbergs centrum
Homepartyt ordnas av Feministiskt initiativ Järfälla & Upplands-Bro i samarbete med ABF norra-Storstockholm. Fri entré, alla är välkomna! För mer info se FB-evenemanget Homeparty i Jakan med Gudrun Schyman!

HITTA TILL ABF JÄRFÄLLA
ABF Järfälla ligger i Jakobsbergs centrum. Det tar 20 minuter från centralen med pendeltåg mot Kungsängen, Bro eller Bålsta. Kliv av i Jakobsberg, följ skyltar mot centrum. Om du kommer med bil finns parkering i Jakobsbergs centrum. Adressen är: Riddarplatsen 36, 6 tr i Jakobsberg.

TILLGÄNGLIGHET
Lokalen är tillgänglig för dig som använder rullstol eller dylikt. Det saknas hörselslinga. Behöver du teckenspråkstolk, barnvakt eller något annat till mötet, meddela oss det senast den 28 september, så ordnar vi det.

FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP
Genom att hämta ut fakturan på ”Mina sidor”: feministisktinitiativ.se/ditt-medlemskap. Har du inte fått någon fakturaavi kontakta medlem@feministisktinitiativ.se. Stay pink!

NYFIKEN ROSA?
Alla medlemmar är välkomna att ta med sig en vän till medlemsmötet!

INFORMATION, FRÅGOR & FUNDERINGAR
Mejla stockholm@feministisktinitiativ.se eller ring FiSS medlemstelefon 0736-52 18 36.
Dagordning, handlingar och mer info inför medlemsmötet finns inom kort på hemsidan: www.fistorstockholm.se

#vigördettillsammans