Medlemspepp

Sitter du och funderar om du ska våga ta steget att gå på ett medlemsmöte? Har du länge tänkt att börja engagera dig för något som du brinner för, men den där känslan av ”men inte ska väl jag …” har hållit dig tillbaka? Och ”alla känner redan varandra” och ”de kommer att undra varför jag är där” och ”jag har ändå inget viktigt att bidra med”? Eller ”jag är ju kille, det är nog bara tjejer där”.

Glöm alla såna tankar! Vi behöver dig! Fi behöver dig! Ingen kommer att kolla på dig och undra ”vad gör den där här?” – tvärtom! Alla nya som kommer firas med bubbel of choice och prinsesstårta. (Nåja, inte riktigt.) Och engagerade killar finns det redan många, så xy-personer behöver inte alls oroa sig för det heller.

Så kom till nästa måndagsmöte, om du kan vänta tills dess. Annars går det alldeles finfint att dyka upp på Slussen på lördag för lite kampanjande eller på någon annan aktivitet (se anteckningarna från senaste mötet för flera detaljer).

Inte medlem än och ingen inloggning på forumet? Kolla här hur man gör för att bli medlem. (Man är förstås välkommen att kampanja även utan medlemsskap! Och är du medlem men inte har fått dina inloggningsuppgifter än, kontakta stockholm@feministisktinitiativ.se om du vill veta mer om en aktivitet.)