Rapport från medlemsmötet

Till dagens FiRS-möte dök det upp ett tjugotal medlemmar, några lätt trötta efter gårdagens F!delsedagsfest. Tröttheten till trots lyckades vi planera en hel del aktiviteter för våren och sommaren:

• Vi går på djupet i Feministiskt initiativs politik i Region Stockholm – studiemöten varannan onsdagkväll, med start 14 april. Mer info kommer!

• Valkampanjen smygstartar med flygbladsutdelning och affischering, vi träffas varje lördag kl 12.00 vid Slussen (om inte annan plats meddelas). Första tillfället är redan nu på lördag, håll koll på forumet för vidare detaljer.

• Feministiskt initiativ kommer naturligtvis ha aktiviteter vid och kring Pridefestivalen även i år. Planeringen inför festivalen är i full gång, och en arbetsgrupp kunde presentera några idéer.

• Almedalsveckan planeras som bäst. På torsdag 8 april 18.00 är arbetsgruppens nästa möte, i FiRS lokaler på Hammarby allé 3. Kom gärna om du vill hjälpa till.

Är det något som intresserar dig? Vill du engagera dig i någon särskild fråga? Det behövs alltid fler som vill hjälpa till. Tveka inte att höra av dig till stockholm@feministisktinitiativ.se!