Sju dagar kvar – sju avgörande dagar

Vi i Fi Region Stockholm vill att så många som möjligt kommer med och kämpar den sista veckan inför valet. Vi har tittat på tidigare val, och sett att 1/3 av alla Fi-väljare bestämmer sig de sista dagarna inför ett val, om de ska rösta på Fi eller inte. Det är nu ni medlemmar behövs som allra mest!

Sista måndagsmötet före valet

I morgon klockan 18.00 på Främlingsvägen i Aspudden kör vi det sista måndagsmötet inför valet. Kom dit!

Viktigt om valsedlar

Vi har beställt valsedlar så att det ska räcka till alla lokaler. Valsedlar till framför allt Stockholms kommun börjar nu ta slut. För att distributionen ska fungera är det absolut nödvändigt att alla som tar minst 1 cm valsedlar (100 st) registrerar sig på fivalsedlar.se så att vi ser vilka som har och vilka som saknar rätt antal valsedlar.

Till alla som står i valstugan: Säkerställ med alla som hämtar valsedlar att de registrerar på hemsidan att de hämtat upp valsedlar. Tyvärr har vi inte möjlighet att skänka bort valsedlar som inte ska till vallokaler. Detta innebär att vi inte kan ge ut valsedlar till exempelvis skolval. De av er som har valsedlar över hemma (fler än vad ni enligt hemsidan behöver) uppmanas att lämna dessa till valstugan vid Sergels torg.

Aktiviteter

Under hela veckan kör vi valstuga vid Sergels torg, men onsdag–lördag står vi dessutom på Medborgarplatsen! Vill du stå i någon av valstugorna och bli peppad av glada Fi-väljare som kommer förbi och hälsar på? Eller kanske att få diskutera vår politik i de sista skälvande dagarna inför valet? Mejla i så fall val2010sthlm@gmail.com.

Den här veckan har vi massor av aktiviteter på gång och allt hittar du här, så håll koll!

Vi ses!

Valsamordningsgruppen för FiRS