Sök till Fi Stockholms styrelse

Ta chansen och var med för att driva Fi Stockholms valrörelse 2018!

Vill du vara med och bidra med feministisk politisk förändring för jämlikhet, bryta segregationen och motverka diskriminering i Stockholm? Vill du verka för en stad fritt från våld, både på gatan och i hemmet? Vill du vara med för att se till att de mänskliga rättigheterna respekteras och att välfärden är till för alla oavsett vem du är, oavsett medborgarskap och oavsett var du växer upp? Sök då till en av posterna i Fi Stockholms styrelse!

Vi i Fi Stockholms valberedning vill föreslå en styrelse med bred representation och kompetens. Vi söker särskilt dig som bor, har nätverk eller är verksam i någon av Stockholms förorter. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med antirasistiska, feministiska och hbtq-frågor. Vi kommer att välja en ny kassör till styrelsen och söker därför dig som har kompetens i ekonomisk hantering. Styrelsen väljs på årsmötet 10 mars 2018.

Styrelsen ska bestå av minst 5 och högst 11 ledamöter, och de väljs omlott på 2 år. Det betyder att flera av de ledamöter som idag sitter i styrelsen kommer att fortsätta sitt uppdrag då de vid årsmötet 2017 valdes på 2 år.

Anmäl ditt intresse i det här formuläret. Sista dag att söka är den 26 januari.

Frågor? Mejla valberedning-staden@fistockholm.se.

Beskrivning av uppdraget
Som styrelseledamot i Fi Stockholm kommer du vara med och leda arbetet med att bedriva en antirasistisk feministisk politik i Stockholms stad. Ni i styrelsen har tillsammans det övergripande ansvaret att stötta, främja och stärka partiets kommunala verksamhet och vara motorn som driver Fi Stockholms arbete med att förbereda inför och genomföra valrörelsen 2018. Som ledamot i styrelsen kommer du även ha arbetsgivaransvar för de som är anställda av Fi Stockholm.

Vi i Fi Stockholms valberedning uppmanar dig att nominera dig själv eller någon du känner till Fi Stockholms styrelse!

Feministiskt initiativ söker dig som:
• är medlem i Feministiskt initiativ
• är bosatt i Stockholms kommun
• vill vara med och driva en antirasistisk feministisk politik i Stockholms stad
• är driven, strukturerad och självgående med ett stort engagemang