Studiecirkeln fortsätter – hoppa på!

Nu har vi haft två tillfällen av studiecirkeln och vi fortsätter i full fart. Passa på att lära dig mer om Fi:s politik!

Studiecirkeln utgår från det nationella partiprogrammet och i viss mån Stockholms politiska program. Tanken är att alla som är med har på något sätt tagit del av texterna och att vi i en grupp om 10–15 personer diskuterar de frågeställningar som deltagarna och politikerna vill ta upp inom området. Du kan komma på de tillfällen som passar dig. Anmälan till studiecirkeln görs senast dagen innan till bildning@fistorstockholm.se.

Datum: 18 oktober, 8 november, 29 november
Tid: kl. 18–19.30
Plats: Fi-lokalen på Kungsholmsgatan 8 (T-bana Rådmansgatan eller 5–10 minuter gång från Centralen), om inte annat meddelas.

Läs mer i kalendariet vad du kan läsa på inför varje möte, om du hinner.

Den 18 oktober är det dags för utbildningspolitik med Maria Jansson som sitter som ersättare i utbildningsnämnden i Stockholm. Den 8 november ska vi diskutera diskrimineringslagen och vår politik med Katta Konkol-Gullberg för att den 29 november prata om trafik- och infrastrukturpoltik med Malin Ericson som är ersättare i trafiknämnden i Stockholm.

Vi planerar även för studiecirklar i näringspolitik, utrikespolitik och andra ämnen under hösten. Håll utkik i kommande medlemsmejl!