Fi Stockholm & Malcriada presenterar F!-stival!

Välkommen du som är medlem i Fi med dina vänner till årets största valpepp!

Med knappa året kvar till det viktigaste valet sedan urminnes tider, kavlar vi i Feministiskt initiativ i Stockholm upp ärmarna och ställer till med en hejdundrande fest, tillsammans med det queerfeministiska klubbkollektivet Malcriada. En samarbetesmatch made in heaven, vi vet! <3

Denna kväll ser vi till att tända både hoppets och kampens låga för att ännu hårdare jobba för det land vi vill bo i, där det inte görs skillnad på människor och där vi bryr oss om varandra, där vi alla är lika värda. Vi får också ett behövligt tillfälle att komma tillsammans och skapa ett tryggt, snällt och glatt rum! Denna fest är också viktig för att fira det vi hunnit åstadkomma tillsammans i Stockholm och är ett tack till er som ständigt kämpar.

När: Fredagen den 3:e november, kl 21.00–02.00
Var: Färgfabriken i Stockholm
Hur: Otroligt kärleksfullt, peppigt och kämpaglödigt
Tillgänglighet: God (hiss och toaletter tillgängliga med rullstol)
Ålder: Åldersgränsen är för just denna fest är 18 år, på grund av att det kommer finnas alkoholservering. Vi planerar för fler fester och arrangemang där även ni under 18 år kan vara med i höst och i framtiden.

Biljetter köper du hos Biljetto.
Biljettpris för förköp: Från 100 kr med rabattkod rosaval2018 – rabatt ENDAST medlemmar i Feministiskt initiativ och kod kan inte användas till vänner som inte är medlemmar. (Medlemskap kostar från 50 kr.)
Från 150 kr för ordinarie icke-medlemmar
Från 130 kr för studenter, pensionär, arbetslös
Pris i dörren: Från 160 kr i dörren om det finns biljetter kvar

Evenemang på Facebook finner du här.

I sann festivalanda bjuds på en rad olika fantastiska akter, bland annat:
Off the Meds
Bianca & Tiffany & Thom
Anthony Mills
JËLLY
Karaoke med Iki & Siri

Såklart bjuds även på brandtal av inga mindre än Sissela Nordling Blanco, Lisa Palm, Hedda Tingskog och Gudrun Schyman herself, yay!

Schema med tider för alla akter (+ smaskiga överraskningar) kommer framöver!

Förstår ni alla vilken toppenkväll detta kommer bli?!?! Nu visar vi helt enkelt det politiska Sverige att feminister festar bäst, i solidaritetens, jämlikhetens och gemenskapens tecken. VI SES SNART VÄNNER! <3

Valfond
Festen är en ideell stödfest för Fi där alla som vill stötta Fi är lika välkomna, och allt överskott från biljettintäkter går till Fi:s valfond för Stockholm! Du kan även donera till vår valfond som vi nu lanserar genom att swisha valfri summa till 123 254 98 89.

Kontakt och volontärer
För frågor om festen kontakta Farida al-Abani, farida@feministisktinitiativ.se eller 0737047048.

Vi söker även volontärer som vill hjälpa till under kvällen med att informera om Fi och få folk att känna sig välkomna och hjälpa till med småsaker som att blåsa upp ballonger. Är du intresserad, mejla Farida.

Vill du vara med denna kväll med behöver stöd med att betala din biljett kan du kontakta Farida.

Vi hoppas innerligt att vi ses i november och peppar inför valet 2018 ihop. Alla krafter behövs för både kamp och fest!