Välkommen på medlemsmöte 20 april

När: 20 april, 10.00–16.00
Plats: Sputnik, Fallskärmsgatan 22, t-bana Skarpnäck.
Vägbeskrivning: När du kommer ut från t-banan, gå över gatan och fortsätt över planen på andra sidan – håll till höger! Se karta.
Tillgänglighet: God.

Vi börjar med ett informationsmöte för dig som är ny medlem och sedan går vi igenom vad som sades på Feministiskt initiativs partikongress den 5–7 april och hur det påverkar Stockholms politik och organisation. Du är förstås välkommen att komma bara på den ena punkten, om det passar dig bättre. Lunch ordnar du själv – det finns möjlighet att värma mat och det finns matbutiker och restauranger i området – men vi äter tillsammans.

Mötet är som vanligt öppet för både medlemmar och intresserade, så passa på att ta med dig en kompis som är intresserad av att veta mer om Feministiskt initiativ!

Hålltider för dagen:

10.00 Information för nya medlemmar och intresserade
Vi berättar lite om hur Feministiskt initiativ fungerar, både nationellt och i Stockholm. Du får också tips på hur du kan engagera dig i vår verksamhet, i de olika utskotten och i styrelsen.
11.30 Lunch
12.30 Diskussion

Vi går igenom vad som diskuterades på partikongressen och vilka beslut som togs. Vi diskuterar sedan hur besluten påverkar Stockholms kommun- och landstingspolitik och organisation. Vi kommer därmed resonera kring de politiska dokument vi har idag.
14.00 Fika till självkostnadspris
14.30 Fortsatt diskussion och avslutning

Har du några frågor går det bra att mejla oss på stockholm@feministisktinitiativ.se eller ringa vår medlemstelefon 0736-52 18 26.

Feministiska hälsningar,
FiSS styrelse