Valmöte för Fi Stockholm

När: Lördag 26 augusti, 12–16
Plats: Rågsveds folkets hus
Kommunikationer: T-bana Rågsved
Tillgänglighet: God, hörselslinga finns. Vi har teckentolk.

För att kunna rösta ska du vara medlem i Feministiskt initiativ 2017, ha betalat din medlemsavgift senast den 19 augusti, och uppgett en adress i Stockholms stad till nationella medlemsregistret. Läs mer på valmötessidan – i kallelsen har du fått lösenordet. Hittar du inte kallelsen eller har blivit medlem efter att den gick ut, mejla styrelsen@fistockholm.se så hjälper vi dig.

→ OM MÖTET
Det är ett år kvar till valet! För att Fi Stockholm ska kunna gå till val 2018 måste vi ta ett formellt beslut om att vi ska ställa upp i Stockholms kommunfullmäktige. Utöver detta beslut kommer vi att behandla arbetsordningar för föreningen, prata politik och informera om hur du kan bli aktiv i partiet som valarbetare. Vi kommer också få besök av rörelsen #vistårinteut som berättar om sitt arbete i Stockholm med ensamkommande barn och ungdomar!

→ TRE ÅR VID MAKTEN – VAD HAR Fi ÅSTADKOMMIT?
Fi ansvarar för Rådet för mänskliga rättigheter i Stockholm. Vad har vi gjort under de tre åren vid förhandlingsbordet och vad väntar? Hör när våra politiker berättar om Feministiskt initiativs arbete med mänskliga rättigheter i staden.

→ BLI VALARBETARE
Vill du spela en avgörande roll för att Fi Stockholm ska få fler mandat i kommunen och stärka partiet i förorten? Vill du att partiet ska växa och att vi ska få fler röster i valet 2018? Bli då valarbetare för Fi Stockholm! Under valmötet kommer du få information om hur du kan engagera dig för Fi i valet!