Vi syns mer, vill du hjälpa oss?

Igår hade vi möte med utskottet för kommun- och landstingsskuggning. Det är ett långt och krångligt namn på en av de två viktigaste delarna av vår verksamhet (den andra är medlemsverksamheten) – enkelt uttryckt är det den grupp som ska föra ut och driva vår politik och, när det behövs, skapa underlag till nya ställningstaganden utifrån aktuella politiska frågor. Läs gärna mer om utskottet här!

Den senaste tiden har vi ägnat oss att skriva debattartiklar och insändare i lokalpressen. I slutet av januari hade vi en insändare inne i Mitt i Östermalm (se s. 2) och igår kunde vi se ytterligare en i bl.a. Mitt i Vasastan och flera Mitt i-upplagor. (Klicka på bilden för större text!)

Nu behöver vi, som alltid, fler som vill vara med i politikarbetet! Det är som vanligt bara att dyka upp på våra möten, men om du vill engagera dig lite mer och få mer info om vad som händer i politiken, skicka då ett mejl till stockholm@feministisktinitiativ.se eller till Johannes Höier Sörensen, regionsrepresentant och utskottsansvarig, på johannes.hoier.sorensen@feministisktinitiativ.se.

Välkommen!