Info: Inställd medlemsträff 6 mars

Medlemsträffen på tisdag är inställd på grund av krock med fantastiskt evenemang, läs nedan. Vi ses som vanligt på Midsommargården igen 20:e mars!

6 mars firar vi in den internationella kvinnodagen på Kägelbanan, Södra teatern i Stockholm. Vi kallar kvällen Bar Grön Deluxe och våra samtalsgäster är Gudrun Schyman, Mona Sahlin, Maria Wetterstrand, Tiina Rosenberg, Birgitta Ohlsson, Gustav Fridolin, Lars Jalmert och Zanyar Adami.

Kvällen fylls med spännande samtal om kvinnor med makt, maskulinitet, normer, jämställt föräldraskap blandat med olika coola underhållningsinslag som Humormaffian, Safoura Guitarian och Britta Persson. Kom och fira in den internationella kvinnodagen storartat! Kvällen avslutas med grymt set av DJ Ghazal.

Dörrarna öppnar 18:30 och denna gång har vi öppet ända till 01.00!
Som vanligt håller vår eminenta programledare Moa Svan i trådarna på scenen.
Musikgäster: Safoura Guitarian och Britta Persson

Husband:
Alexander Schmidt: klaviatur
Kenneth Björklund: trummor
Anders Kappelin: bas
Jesper Lundquist: gitarr

Kom du också till Södra Teatern, Kägelbanan och var med på plats! Du kan också vara med i samtalet på Twitter genom #bargrön.

Fri entré
Ingen åldersgräns
http://www.facebook.com/events/103012056489049/

Bar Grön Deluxe arrangeras av Miljöpartiet de gröna i Stockholmsregionen och Miljöpartiets Jämställdhetskommitté i samarbete med Arena Idé, Cogito, Fores samt Studieförbundet Vuxenskolan.

Tillgänglighet: http://www.sodrateatern.com/sv/Bra-att-veta/Infor-besoket1/