Fi Stockholm söker: pressekreterare, politiska sekreterare

Feministiskt initiativ i Stockholm har 2014 gjort ett valresultat som resulterat i att vi tar plats i stadshuset med tre mandat. Vi startar nu vårt arbete med att tillsätta tjänstepersoner till vårt kansli i stadshuset. Kansliet kommer bestå av en kanslichef, två politiska sekreterare samt en pressekreterare/kommunikatör.

Då arbetsplatsen är helt ny är en viktig del att utveckla organisation och arbetsmetoder. Kanslichefen kommer att vara ledande i detta arbete men även de politiska sekreterarna och pressekreteraren kommer att vara delaktiga. Kansliet kommer att ha ett nära samarbete med flera av Feministiskt initiativ Storstockholms utskott såsom kommunikationsutskottet och politikutskottet.

Feministiskt initiativ Stockholm söker nu omgående:
• två politiska sekreterare – ladda ner ansökan här
• pressekreterare/kommunikatör – ladda ner ansökan här.

Samtliga på 100 %.

Se även annons för kanslichef.

Om Feministiskt initiativ

Feministiskt initiativ är ett politiskt parti med feminism som ideologisk utgångspunkt. Vår vision är ett fritt samhälle där de mänskliga rättigheterna respekteras. Vi utmanar den politiska ordningen och de etablerade partierna med en genomgripande politik mot alla former av diskriminering.

Stockholm är Sveriges största kommun med ca 900 000 invånare. Kommunen styrs av en rödgrönrosa majoritet bestående av Feministiskt initiativ, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna.