Höstpepp efter dagens medlemsträff!

I dag hade vi alltså höstens första medlemsträff, eller onsdagsmöten som de väl kommer att heta den här terminen. Midsommargården håller på att renoveras så vi fick sitta i rummet bredvid kaféet – inte helt optimalt när modellbyggarna som också hade möte hade fikapaus (de bullrade väldigt när de pratade), men det gick det också.

Efter den vanliga presentationsrundan och en kort genomgång av vad som händer den närmaste tiden* delade vi upp oss i mindre grupper för att prata feministisk organisering. Eftersom det var flera nya och blivande medlemmar – hurra! – blev det nog mest lite småsnack med info om Fi och tankar om vilka särskilda intresseområden, om några, som var och en har.

Sedan samlades hela gruppen igen och diskuterade vilka frågor som vi tycker är viktiga att driva politiskt i kommun- och landsting. Några av de som nämndes var kollektivtrafik och stadsplanering, vården och skolan.

Under avslutningsrundan var det roligt att höra att alla, både gamlingar och nykomlingar, tyckte att det varit ett bra möte. Stor pepp inför hösten med FiRS, alltså!

Nästa medlemsträff är den 7 september, hoppas vi ses då!

*All den infon finns här på hemsidan eller läggs upp snart.