Vem blir vår nästa partisekreterare?

Feministiskt initiativ ska välja partisekreterare och nu får du chansen att lyssna till kandidaterna Maria Pettersson och Johanna Ivarsson! Hör deras visioner om partiets utveckling och framtid. Samtalet inleds av miljöpartiets fd partisekreterare Anders Wallner.

Vem av de två som väljs avgörs på kongressen 24-26 mars, men redan om några veckor kommer valberedningen presentera sitt förslag. Men först arrangerar Feministiskt initiativ detta samtal där vi får möjlighet att lära känna kandidaterna och diskutera partiets framtid!

Läs hur de båda kandidaterna presenterar sig själva här:

http://feministisktinitiativ.se/valstugan/partisekreterare-2017/

—> Maria Pettersson, 39 år, Stockholm, är ett känt namn inom Fi som var styrelseordförande under succé-valrörelsen 2014 och har skrivit mycket av vår politik. Hon är såväl ideologen och politikern som organisatören och strategen.

—> Johanna Ivarsson, 42 år, Landskrona, startade Fi Landskrona, var en oumbärlig kraft i den skånska valrörelsen och har i två år arbetat med kommunikation i nationella styrelsen. Hon är en engagerande ledare, smart organisatör och erfaren kommunikatör.

Plats: ABF Stockholm

Tid: 15 februari kl. 18 – 20.00

Samtalet kommer live-filmas för dig som inte befinner dig i Stockholm.

VARMT VÄLKOMMEN!

Arrangör: Feministiskt initiativ