Vill du jobba för Feministiskt initiativ i Stockholm?

Feministiskt initiativ Storstockholm söker en samordnare. Är du personen som får saker gjorda och samtidigt har en intersektionell analys i allt du gör? Vill du jobba med att skapa bättre förutsättningar för en feministisk och antirasistisk politik i Stockholm? Vill du få Fi att växa och nå nya målgrupper för att göra valet 2018 till vårt bästa någonsin? Ansök idag då rekryteringen sker löpande!

Omfattning: Heltid, 6 timmars arbetsdag. Tjänsten förläggs delvis på kvällar och helger. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Placering: Kungsholmen, centrala Stockholm med hela regionen som arbetsområde.

Tillsättning: 1 maj. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson: Anna Göthner, ordförande FiSS styrelse, mail: styrelsen@fistorstockholm.se.

Ansökan: Skicka in din ansökan senast den 1 mars 2017. Vi tar enbart emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om Feministiskt initiativ Storstockholm

Feministiskt initiativ är ett politiskt parti med feminism som ideologisk utgångspunkt. Vår vision är ett fritt samhälle där de mänskliga rättigheterna respekteras.

Fi Storstockholm (FiSS) är en lokal avdelning till Feministiskt initiativ. FiSS organiseras i olika utskott; kommunikationsutskottet, medlemsutskottet, evenemangsutskottet, bildningsutskottet och politikutskottet. Vi har också politisk representation och ett kansli i Stockholms stadshus.

Ytterst ansvarig är FiSS styrelse som agerar på förtroende av medlemmarna. FiSS samordnare kommer arbeta i Stockholms stad och i Storstockholm, i samarbete med styrelse, utskott, politiker, kansli och aktivister.

Feministiskt initiativ arbetar för att bryta segregation, diskriminering och ojämlikhet. Vi verkar för ett samhälle fritt från våld, både på gatan och i hemmet. Vi strävar efter att de mänskliga rättigheterna respekteras och att välfärden är till för alla oavsett vem du är, oavsett medborgarskap och oavsett var du växer upp.

Arbetsbeskrivning

–> Vi söker dig som är organiserad och ser till att saker blir gjorda.

  • –> Projektleda och delegera utåtriktade evenemang och evenemang riktade till medlemmar.
  • –> Kommunicera våra aktiviteter och vår politik externt och internt på ett engagerande och tillgängligt sätt.

–> Vara ett stöd för styrelsen och utskotten.

–> Vara en nyckelperson i planering och samordning av valrörelsen.

  • –> Stärka och utveckla de lokala kommunföreningarna och medlemsgrupperna. Du kommer också att främja bildandet av lokala grupper, med särskilt fokus på för organisationen prioriterade områden.

–> Stötta och backa upp medlemsvärvning i syfte att bredda vår medlemsbas.

–> Ha mindre budgetansvar.

Krav för tjänsten

  • –> Delar Feministiskt initiativs grundläggande värderingar och övergripande ställningstaganden.

–> Har kunskap och starkt intresse för kommunikationsarbete.

–> Kan arbeta självständigt och i samarbete med andra.

–> Är strukturerad, handlingskraftig och med god förståelse för att prioritera arbetsuppgifter.

–> Erfarenhet av projektledning och att arbeta i projekt med flera olika ansvarsområden.

Meriterande

Egna erfarenheter av olika maktordningar, som till exempel erfarenhet av att bemöta rasism, funkofobi, transfobi, sexism eller homofobi. Erfarenhet av verksamhet eller nätverkande i socioekonomiskt utsatta områden i Stockholm.

Vad vi erbjuder

Fast månadslön, sex veckors semester, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Du kommer arbeta 6 timmarsdagar i den mån det passar aktuella arbetsuppgifter. Ibland krävs arbete på helger och kvällstid. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara i FiSS lokal på Kungsholmen, som delas med Unga Feminister och Terrafem.

Det är styrelsen som är arbetsgivare. Du kommer ha ett nära samarbete med styrelsen, aktivister i de olika utskotten samt politiker och kansli i stadshuset.