Gå med i kommunikationsutskottet!

Nu finns det massa roliga medie-aktivist-aktiviteter att delta i. Utskottet har regelbundna träffar och alla är välkomna att gå med. Utifrån din egen kunskapsnivå får du underlag och stöd av erfarna kommunikatörer för att kunna bli självgående i arbetet. Som en del av vårt kommunikationsutskott arbetar du med att sprida kunskap om den antirasistiska och feministiska politik som förs i Stockholmsområdet.

Hur kan du påverka den feministiska rörelsen?

Valrörelsen är igång och Fi Storstockholm letar engagerade feminister som gillar att skriva, illustrera, webboptimera eller arbeta med sociala medier. Vi söker flera olika roller – både personer som vill projektleda och personer som vill utvecklas inom kommunikation. Du som söker behöver inte ha förkunskaper, däremot är det viktigt att du är nyfiken och engagerad. Utifrån din egen kunskapsnivå får du underlag och stöd av erfarna kommunikatörer för att kunna bli självgående i arbetet.

Som en del av vårt kommunikationsutskott arbetar du med att sprida kunskap om den antirasistiska och feministiska politik som förs i Stockholmsområdet.

Just nu söker vi främst personer som är intresserade av:

– Grafisk design

– Foto

– Webb

– Skriva texter

– Posta på Facebook

– Posta på Twitter

– Posta på Instagram

– Svara på frågor i sociala medier

– PR-frågor

Kommunikationsutskottet samarbetar med Fi Stockholms och Fi Storstockholms styrelser. Vi kommer att ha regelbundna möten för att planera aktiviteter. Vi ser gärna att du som söker kan lägga 8-16 timmar per månad. Vi arbetar alla ideellt för att få in en feministisk röst i Stockholms kommuner och landsting.

Vill du vara med och bygga upp vårt kommunikationsutskott, kontakta kommunikation@fistorstockholm.se så hör vi av oss!